Koningsdag Grootebroek was een mooi avontuur.

In de afgelopen jaren hebben wij vanuit StecWF het Oranje Comité ondersteund met onze “Steccies” (vrijwilligers) en wij waren dan ook erg blij dat men dit jaar het thema “lekker Griezelen” heeft gemaakt.

Hier zijn wij dan ook heel erg dankbaar voor, omdat ons eigen evenement Halloweenfair West-Friesland in Bovenkarspel, dit jaar haar 5-jarige jubileumjaar viert.

Wij stonden daar met een kleine greep uit onze spellen, waarbij ons nieuwste spel “Zombie Splash” en “Pompoen Boogschieten” erg in goed aarde vielen bij de kids. Bij klein, maar zelfs ook bij groot.

Hierbij willen wij dan ook het Oranje Comité, hun vrijwilligers en voorzitter Linda bedanken voor de goede zorg, maar ook alle “Steccies” voor hun inzet en de bezoekers voor hun komst en deelname.

Wellicht tot ziens bij Halloweenfair West-Friesland op 19 & 20 oktober (begin Herfstvakantie) @ Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel.

Een Halloween wereld waar je nog veel meer kunt doen en zien als diverse spelletjes, theater, dans, zang, figuranten, met een super gezellige braderie en een lekker spannend spookhuis wat s’avonds een ietsje enger zal zijn.

Foto’s impressie vind je hier