Sieka

Hallo ik ben Sieka woonachtig in Enkhuizen sinds juni 1996 en in juni van het jaar 2014 had ik mij aangemeld om te helpen op het Teddy4Kwf 0.2. Daar leerde ik veel nieuwe mensen kennen. In het begin van 2015 kwam het idee voor de Halloween fair en dat was echt gaaf.

Ik kreeg een mooie rol erin die ik nog heb. Ook werk ik mee op andere evenementen zoals Zuiderzeepop in 2019 of de Buurtbingo2020 en werk ik mee als schminker op evenementen waarvoor StecWF gevraagd is om mee te helpen zoals Food festival in Bovenkarspel. Voor StecWF was ik een gehuwde vrouw die in de dagelijkse sleur zat en nu nog steeds gehuwd maar heeft het leven diepere betekenis gegeven.

Bijzondere vriendschappen zijn er ontstaan in de loop der jaren en vertrouwen in elkaar maar ook waardering en respect voor elkaar wat heel mooi is van het StecWF team.

In privé situaties wordt er intens meegeleefd met elkaar en er wordt rekening met ons als vrijwilligers gehouden. Eetwensen of aandoeningen die je hebt zodat je met plezier jouw taak volbrengt. Altijd een simpele maar welgemeende dankbetuiging maakt mijn dag.

De beste zet die ik nam was vrijwilligerswerk te doen bij StecWF en hoop het nog lang bij te blijven.

Ik doe backoffice werkzaamheden ik schmink ik help mee met decorstukken te maken en schilderen ik maak buttons en ik flyer en promoot veel van de activiteiten die StecWF organiseert en waaraan wij mee helpen. StecWF heeft mij aan mijn zelfvertrouwen ontwikkeling geholpen en mij laten groeien in wat ik doe. Zo ook heb ik heel veel van ze geleerd en ben iets technischer geworden.

Iets wat ik zonder de mensen van StecWF nooit had kunnen worden.

Met vriendelijke groet

Sieka

Trotse StecWf vrijwilligster

%d bloggers liken dit: