Kindgericht werken

Ik ben Marianne van stichting Kindgericht Werken. Sinds 2 September 2019 is mijn stichting van start gegaan.

Vanuit mijn stichting steun ik StecWF sinds 2 September. Vanuit mij zelf al zeker 3 a 4 jaar.

Mijn doelgroepen zijn kinderen, ouderen en kinderen die onder de armoedegrens leven. Ik organiseer activiteiten en evenementen voor kinderen in Stede Broec e.o. 

Daarnaast strijd ik tegen eenzaamheid in alle doelgroepen. 

Ik ben groot voorstander van samenwerken. Meer samen! Dat alle organisaties en stichtingen veel meer een aanvulling worden, zijn en blijven op elkaar! 1 vuist vormen voor iedereen!

Dat is mijn streven i.p.v. de andere stichtingen en organisaties alleen maar te zien als concurrentie.

Met deze doelstelling heb ik vanuit Kindgericht Werken contact opgezocht met Widia. De oprichtster van StecWF.

StecWF organiseert allerlei activiteiten voor iedereen. Waaronder de Halloweenfair voor en door heel West Friesland en de Buurtbingo voor Enkhuizen. Deze activiteiten zijn altijd druk bezocht.

Daarnaast staat StecWF op varia markten in heel West Friesland. Waaronder het kerstfestijn van Stede Broec afgelopen December.

StecWF staat altijd open voor eventuele samenwerkingen en advies geven. StecWF organiseert graag evenementen en activiteiten voor alle inwoners van West Friesland. 

Daarnaast doet StecWF al enkele jaren mee met de carnavalsoptocht van Enkhuizen. Elk jaar maakt StecWF daar weer iets bijzonders van. Dit jaar was het thema ‘van Gogh’. Supergaaf om te zien ❤

Het is altijd leuk en gezellig op de georganiseerde activiteiten en evenementen van StecWF en op de markten in Stede Broec en Enkhuizen.

Kindgericht Werken steunt StecWF vanwege de mooie doelstelling die ze uitdragen. En de leuke evenementen en activiteiten die er georganiseerd worden door StecWF.

Groetjes van Marianne van stichting Kindgericht Werken ☀

%d bloggers liken dit: